Het tarief.

Tuttebollekakkie heeft 2 verschillende contracten en bijbehorende uurprijzen. Dat is € 5,50 per kind per uur bij een contract van 46 weken en bij een contract van 40 weken bedraagt de uurprijs €6,00 per uur. Dit is de prijs voor 2017 én 2018. Bij dit bedrag komen nog de kosten voor het gastouderbureau en zijn per bureau verschillend. Tuttebollekakkie is een geregistreerd gastouderopvang wat betekent dat de ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag (kot), mits de persoonlijke situatie aan de eisen van de belastingdienst voldoet.

Bij Tuttebollekakkie reserveren de ouders een plekje voor hun kind. De ouders bepalen in overleg met mij hoeveel uur per dag er wordt gereserveerd met een minimum van 8 uur. Deze uren worden in het contract gezet. Mocht het kindje een keer niet komen, ongeacht de reden, worden de contracturen doorbetaald. Ik ben immers open en beschikbaar voor opvang. Als Tuttebollekakkie gesloten is, ongeacht de reden, wordt er niet doorbetaald.

Hier zijn echter 2 uitzonderingen op. 1. De nationale feestdagen: op deze dagen ben ik gesloten, maar loopt de factuur wel door. 2. Bij ziekenhuisopname van het kind langer dan 2 dagen, vervallen de opvangkosten miv dag 3 tot het moment dat het kindje weer komt spelen.

De kosten voor het eten en drinken, uitjes, knutselspullen, enz. zijn voor rekening van Tuttebollekakkie. Wel zorgen de ouders zelf voor luiers en flesvoeding. Zo heeft elk kindje de luiers en voeding die het gewend is en welke de ouders het beste vinden.

Mocht een kindje een voedselallergie hebben, is dat geen enkel probleem. Met de ouders bespreek ik wat het kindje wel of niet mag hebben en evt. kan besloten worden dat het kindje zijn of haar eigen voeding meebrengt naar de opvang.