Dit ben ik.

Ik ben Daisy Wiegel, geboren op 11 januari 1983. Sinds 2009 wonen mijn vriend en ik in onze huidige woning in een van de oudere stukjes van Nootdorp: wijk achter het raadhuis. Halverwege 2013 kwam daar onze zoon Stef bij, een vrolijke, gezellige knul die wel van gekkigheid houdt! Behalve een parkietje met de naam Okki hebben wij geen huisdieren.
We hebben een lekkere achtertuin met een stuk gras er en een ruime voortuin waar ik graag met de kinderen speel als het in de achtertuin te warm is. Naast spelen in de tuin maken de kinderen en ik graag gebruik van een van de talrijke speeltuintjes in de buurt.
De straat waarin we wonen is een rustige straat: weinig verkeer en een goede stoep voor de deur die regelmatig met krijt wordt versierd.

Naast de speeltuintjes in de buurt gaan we ook graag naar de kinderboerderij in Leidschenveen, de bibliotheek op Ypenburg, de kinderboerderij op Ipse de Bruggen, Delftse Hout of gewoon een stuk fietsen in de bakfiets. In de kerstperiode is een bezoekje aan de kerstshow van de intratuin ook favoriet!
Bij Tuttebollekakkie zijn we veel buiten en doen we een heleboel. Natuurlijk ook met de nodige rustmomenten als de kinderen die nodig hebben. Gewoon een dagje thuis en daar lekker knutselen met een keer eendjes voeren kan ook heerlijk zijn!

Daisy